Kopper
Inspirasjon,  Interiør

Favorittkoppen din

Har du en favorittkopp?

Har du en kopp du blir glad av å bruke? Enten det kommer av sentimental verdi eller et skikkelig godt design. Kanskje er den i favorittfargen din.


Her er min favorittkopp, som jeg pleier å ha te i de dagene jeg står spesielt tidlig opp og ikke gidder å trakte kaffe. Jeg liker designet, og jeg liker hvor god den er å holde i, og at den rommer nok til å ha i en dobbel porsjon te med melk på toppen.

Har du tenkt over hvordan det kan påvirke dagen din at du virkelig setter pris på koppen som du tar din deilige morgenkaffe i? Enten koppen er spesiell på grunn av hvem du har fått den av, eller kanskje du har kjøpt den på en kjekk ferie, som du liker å minnes om. Eller at det bare er en skikkelig fin kopp!

Har du noen spesielle kopper som du kun bruker til spesielle anledninger? Har du prøvd å bruke en slik spesiell kopp på en vanlig mandagsmorgen før jobb? Hva med å prøve det, og kjenn at du får en skikkelig god start på dagen.

Eventuelt – finnes det et servisesett som du beundrer hver gang du passerer butikken? Hva med å kun kjøpe en kopp i den serien, som du kan glede deg over i hverdagen.

Dersom du ønsker å gå til anskaffelse av en ny favorittkopp, eller glede noen andre med en skikkelig fin kopp, så finnes det veldig mye fint hos Royaldesign.no. For å komme direkte til koppene, bruk gjerne annonselinken min her.

Har du en kopp du liker spesielt godt? Hva liker du ved den?

Gledelig innredning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial